19 april 2024

Complicaties nu beschikbaar op het LROI-dashboard!

U kunt nu op het LROI-dashboard niet alleen de gegevens van de implantaten die uw ziekenhuis heeft ingevoerd bekijken, maar ook uw complicaties inzien. Sinds 2023 is het mogelijk om complicaties te registreren, die vervolgens worden gekoppeld aan prothese-ingrepen in de LROI. Vanaf nu is uw dashboard uitgebreid met een speciaal complicatie-dashboard.

Dit nieuwe rapport biedt inzicht in het aantal complicaties, het aantal prothese-ingrepen met complicaties en het aantal complicaties die binnen 30 dagen na de ingreep zijn opgetreden. Daarnaast kunt u gemakkelijk de aard van complicaties en patiëntkenmerken bekijken.

Wilt u weten hoe u complicaties kunt aanleveren? Neem dan contact met ons op via lroi@orthopeden.org of bekijk de LROI-website voor meer informatie.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.