20 februari 2023

SKR-rapport 'Uitkomstinformatie voor kwaliteitsverbetering'

Uitkomstinformatie van kwaliteitsregistraties is een essentieel onderdeel van kwaliteitsverbetering in de zorg. Artsen gebruiken deze data steeds intensiever om de resultaten structureel in beeld te brengen, verbeterpunten te bespreken en verbeterprojecten te starten. Dat zijn de belangrijkste conclusies uit het rapport 'Toepassing van uitkomstinformatie voor kwaliteitsverbetering in de zorg' van de Samenwerkende Kwaliteitsregistraties (SKR) waar wij als organisatie bij zijn aangesloten. 

Dit onderzoek is uitgevoerd onder centra deelnemend aan onze en andere registraties, zoals de registraties Nederlandse Hart Registratie (NHR), Landelijke Registratie Orthopedische Interventies (LROI), Nefrovisie, Nationale Intensive Care Evaluatie (NICE) en Dutch Institute for Clinical Auditing (DICA) middels vragenlijsten en interviews. 

Het persbericht is ook online te vinden. Het complete rapport kunt u online lezen of als PDF downloaden via https://skr-zorg.nl/rapport-uitkomst-zorginformatie/
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.