15 maart 2022

Deadline LROI subsidieaanvraag nadert

Heeft u een goed idee voor onderzoek met gegevens van de LROI? U heeft nog tot en met 15 april 2022 14.00 uur om het uit te werken en in te dienen voor de LROI-subsidieronde.

De LROI stelt subsidie beschikbaar voor het uitvoeren van orthopedisch wetenschappelijk onderzoek voor en door NOV-leden. NOV-leden kunnen financiering aanvragen voor onderzoeken met een looptijd van 3 tot 48 maanden. De deadline voor het indienen van projectvoorstellen is vrijdag 15 april 2022 om 14.00 uur.  

Meer informatie
Meer informatie staat op de website. NOV-leden kunnen de voorwaarden inzien via MijnNOV; in de map Berichten van de NOV/Documenten. Als  u vragen heeft, kunt u  contact opnemen met het LROI-bureau via LROI@orthopeden.org of 073-7003420.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.