11 maart 2022

Dashboard uitgebreid: survival (CUSUM) en indicatoren

Via het LROI-dashboard kunt u de gegevens zien van de implantaten die uw ziekenhuis invoerde. Vanaf nu is uw dashboard uitgebreid met een survival-dashboard en een indicatoren-dashboard.

Survival-dashboard
Met dit unieke survival dashboard (genaamd CUSUM control chart) kunt u nog beter de kwaliteit van uw implantaten monitoren. Het unieke van dit dashboard is dat het is gebouwd rondom een signaalwaarde. Is het aantal revisies hoger dan verwacht binnen uw centrum, dan komt de grafiek boven de signaalwaarde. 

U kunt nu dus nog sneller zien hoe uw prothesen het doen en indien nodig aan de bel trekken. Neem dus snel een kijkje in uw eigen LROI-dashboard! 

Indicatoren-dashboard
In dit nieuwe indicatoren-dashboard kunt u nu, naast de gegevens die al beschikbaar zijn in het indicatoren-rapport, ook de indicatoren-gegevens in uw dashboard checken. Het grote voordeel hiervan is dat u kunt doorklikken naar een gedetailleerde weergave, waardoor u precies kunt zien welke ingrepen in de rapporten zijn meegenomen. U ziet zo snel waarom gegevens eventueel anders zijn dan u had verwacht.
U heeft nog een kleine drie weken (vóór 30 maart 2022) om uw gegevens over 2021 te controleren voordat de indicatorenrapporten worden aangeleverd voor de transparantiekalender van Zorginstituut Nederland. 
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.