07 februari 2022

Nieuwe call voor LROI-subsidies

Heeft u een goed idee voor onderzoek met gegevens van de LROI? U heeft nog tot 15 april 2022 om het uit te werken en in te dienen voor de LROI-subsidieronde.

De Stichting LROI stelt subsidies beschikbaar voor het uitvoeren van orthopedisch wetenschappelijk onderzoek met als doel de kwaliteit van het orthopedisch handelen te bevorderen en de patiëntveiligheid te borgen. NOV-leden kunnen financiering aanvragen voor onderzoeken gebaseerd op LROI-data met een looptijd van 3 tot 48 maanden. De deadline voor indiening van een subsidievoorstel is 15 april 2022.

Meer informatie staat op de website. NOV-leden kunnen de voorwaarden inzien via MijnNOV; in de map Berichten van de NOV/Documenten. Als  u vragen heeft, kunt u  contact opnemen met het LROI-bureau via LROI@orthopeden.org of 073-7003420.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.