28 januari 2022

Eerste promovendus LROI-subsidie Martijn Kuijpers

Op donderdag 24 februari 2022 verdedigt Martijn Kuijpers zijn proefschrift getiteld ‘Total hip arthroplasty in young patients – an evaluation of trends, survival and patient reported outcome using data from the Dutch Arthroplasty Register’ aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Martijn is de eerste onderzoeker die zijn gehele promotie via subsidie van de LROI heeft gefinancierd en de tweede onderzoeker die zijn proefschrift bijna geheel baseert op LROI-data. Martijn heeft gekeken naar aspecten van de prothesezorg van jonge heupprothese patiënten in Nederland. Lees ook zijn stukje in het LROI-magazine: 3 Wetenschappers aan het woord: de duiding van data - LROI Magazine 2021

Een greep uit zijn proefschrift: 
-    Risico op revisie na plaatsen totale heupprothese bij jonge patiënten 
-    Uitkomst van revisie-ingrepen na totale heupprothese bij patiënten jonger dan 55 jaar 
-    Opvallend vaak gecementeerde fixatie bij revisie-ingrepen na een totale heupprothese bij patiënten jonger dan 55 jaar 

Wij wensen hem heel veel succes!

De verdediging is vanaf 12.30 uur online te volgen via www.ru.nl/aula/livestream.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.