18 januari 2022

Chris van der Togt neemt na 14 jaar afscheid van de LROI

Onder leiding van Chris van der Togt is de Landelijke Registratie voor Orthopedische Implantaten (LROI) in 2007 gestart en de LROI heeft zich ontwikkeld tot een gereputeerd en toonaangevend kwaliteitsregister waarin alle ziekenhuizen in Nederland participeren en waarin nagenoeg alle orthopedische implantaten zijn opgenomen. Per 1 januari 2022 heeft Chris zijn functie overgedragen aan directeur Geke Denissen en medisch directeur dr. Bart Pijls. “Met heel veel plezier en trots kijk ik terug op de afgelopen periode waarin we de LROI voorbereidden, implementeerden en verder ontwikkelden”, aldus Van der Togt. "De LROI als organisatie bestaat uit een fantastisch team van professionals en de betrokken samenwerking met de orthopedische vakgroepen vormt de basis voor de huidige kwaliteit van het register. Geke Denissen is al vanaf de start bij de LROI betrokken en de organisatie is in goede handen bij haar en bij de nieuwe medisch directeur dr. Bart Pijls. Ik wens hen veel succes.” Namens de LROI dankt voorzitter prof. dr. Sjoerd Bulstra Chris voor zijn toewijding en inzet: “Dankzij Chris’ langetermijnvisie, zijn veelzijdige professionaliteit en enthousiasmerende managementskills is de LROI wat zij nu is: een parel voor de orthopedie in Nederland.”
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.