14 januari 2022

nieuwe directie LROI-bureau

Graag informeren wij u over enkele wijzigingen die wij per 1 januari 2022 hebben doorgevoerd op het LROI-bureau.

Per 1 januari 2022 is Geke Denissen aangesteld als de nieuwe directeur LROI.
Zij houdt zich met name bezig met de voortzetting van het vastgestelde (registratie) beleid en de daaraan gekoppelde doelstellingen. Daarnaast hebben wij dr. Bart Pijls aangenomen als medisch directeur LROI.
Bart richt zich op de medisch orthopedische visie, het medisch beleid en de medisch orthopedisch inhoudelijke keuzes waar de LROI in de toekomst voor komt te staan.   

Bart en Geke volgen Chris van der Togt op; na veertien mooie jaren als directeur LROI, waarbij hij de Stichting LROI heeft opgezet en tot het niveau heeft gebracht waar deze nu staat, met acht LROI-werknemers, een schat aan kennis en een voor ons allemaal zeer waardevolle database. 

Wij wensen Bart Pijls en Geke Denissen zeer veel succes met de mooie uitdaging om de LROI de komende jaren verder uit te bouwen. Daarnaast willen we Chris hartelijk danken voor al zijn werk voor de LROI. De sterke organisatie die hij achterlaat, geeft veel vertrouwen voor de toekomst. Overigens is Chris niet uit beeld, want hij blijft aan als directeur van de NOV.

Sjoerd Bulstra, voorzitter LROIGeke Denissen en Bart Pijls, nieuwe directie van het LROI-bureau
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.