18 november 2021

Nieuwe registratieformulieren LROI vanaf 1 januari 2022

Naar aanleiding van een traject met Registratie aan de Bron, hebben we in overleg met de gewrichtsspecifieke werkgroepen (heup, knie, voet/enkel, schouder/elleboog en hand/pols) van de NOV de LROI registratieformulieren herzien. Deze formulieren zullen per 1 januari 2022 de huidige registratieformulieren vervangen.  

De volgende aanpassingen zult u terug zien op het LROI-formulier:
-    Toegevoegde of aangepaste variabelen;
-    Herziene of uitgebreide antwoordopties; 
-    Verbetering in uniformiteit tussen de verschillende gewrichten;
-    Nieuw jasje voor de registratieformulieren.

De nieuwe formulieren zijn vanaf heden te vinden op de gebruikelijke plaats op de LROI website: https://www.lroi.nl/lroi-data/registreren/registratieformulieren. De wijzigingen worden de komende maand ook verwerkt in de LROI invoerapplicatie en Databroker V2, zodat ook deze per 1 januari 2022 is aangepast.  

De gewijzigde registratieformulieren zijn bovendien gedeeld met gebruikers van de Databroker V2, zodat EPD-modules kunnen worden ingericht voor de (batch aanlevering op basis van de) nieuwe formulieren.  

Mocht u aanvullende vragen hebben of zijn zaken onduidelijk, dan kunt u contact met ons opnemen via lroi@orthopeden.org
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}