18 november 2021

LROI breidt uit met eerste kinderorthopedische registratie: de klompvoet

Op 1 oktober 2021 is de LROI uitgebreid met een nieuwe registratie: de klompvoetregistratie. De klompvoetregistratie is de eerste landelijke kinderorthopedische registratie. Met deze registratie creëert de LROI inzicht in de epidemiologie van klompvoetaandoeningen. Daarnaast levert de registratie gegevens om de kwaliteit van de kinderorthopedische zorg verder te verbeteren. De registratie volgt de klompvoetpatiënt van babyfase tot 18-jarige leeftijd. 

De ontwikkeling van deze registratie is een initiatief van de NOV-werkgroep kinderorthopedie en wordt gesteund door de Stichting Klompvoet Nederland

Lees hier meer over de nieuwe klompvoetregistratie.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.