21 oktober 2021

Verduurzaamde gegevensset LROI klaar voor implementatie

Eenduidige en gestandaardiseerde registratie is een belangrijke basis voor kwaliteitsregistraties en wetenschappelijk onderzoek. Dat is de reden dat de LROI gestart is om de registratie verder te verduurzamen. De nieuwe, verduurzaamde kwaliteitsregistratie voor orthopedische implantaten staat klaar voor ziekenhuizen om te implementeren. Deze gegevensset bestaat volledig uit zorginformatie die relevant is voor het zorgproces. Als die gestructureerd wordt vastgelegd in het epd is apart registreren voor de kwaliteitsregistratie niet meer nodig. Dat scheelt niet alleen kostbare tijd, maar levert ook betere data op voor onder meer wetenschappelijk onderzoek.  

Meer informatie over het programma en de waarde van het programma leest u hier: Verduurzaamde gegevensset LROI klaar voor implementatie - Registratie aan de bron
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.