01 oktober 2021

LROI-sessie: Who wants to be an outlier?

Donderdag 7 oktober vindt tijdens het NOV jaarcongres vanaf 14.00u een LROI-sessie plaats met als titel: Who wants to be an outlier? De sessie bestaat uit drie delen.

1.    Prof. Michael Whitehouse vertelt over de procedure uitkomstanalyse zoals deze uitgevoerd wordt in het Verenigd Koninkrijk
2.    Prof dr. Wim Schreurs beschrijft de procedure uitkomstanalyse van zowel prothesen als zorgaanbieders in Nederland. Ook zal hij de kwaliteitsrapporten belichten, waarin iedere zorgaanbieder de eigen resultaten kan bekijken, ook wanneer zij niet als outlier zijn aangemerkt
3.    Dr. Rinne Peters licht zijn proefschrift getiteld Total Hip Arthroplasty: register based evaluation of current practice toe, het eerste proefschrift dat gestoeld is op LROI-data. Daarnaast zullen nog twee LROI onderzoeksprojecten belicht worden.

Wij nodigen u van harte uit om deze sessie bij te wonen.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.