02 december 2020

Indienen abstracts NOV-Voorjaarscongres en publicatie voor Mathijsenprijs

Op 21 mei vindt het NOV-Voorjaarscongres plaats, met een mooi wetenschappelijk programma en inbreng van verschillende NOV-werkgroepen. Evenals voorgaande NOV-congressen kunt u (deels) weer zelf uw programma samenstellen.

De congresdag gaat zeker door. Mocht het t.z.t. niet mogelijk zijn om live bijeen te komen dan zorgt de NOV voor een interactief online alternatief.

Vrije voordrachten
Er komen verschillende (parallel)sessies met vrije voordrachten op het programma. U kunt uw abstracts hiervoor indienen tot 1 februari 14.00 uur. Lees meer over de voorwaarden en dien uw abstract in.

Mathijsenprijs
Tijdens het NOV-Voorjaarscongres wordt de Mathijsenprijs uitgereikt; een plaquette en een geldbedrag van 3000 euro. Deze prijs wordt elke drie jaar toegekend aan een jonge onderzoeker (NOV-lid <40 jaar) voor een wetenschappelijke publicatie en/of proefschrift. Inzendingen hiervoor moeten vóór 1 februari 2021 om 14.00 uur in het bezit te zijn van de NOV via NOV@orthopeden.org. Wij verzoeken u om uw publicatie te voorzien van een kort CV met publicatielijst, een motivatie waarom u in aanmerking denkt te komen voor de prijs, en eventuele referenties. Meer informatie over de prijs en de voorwaarden.

Wij hopen op veel wetenschappelijke respons!
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.