13 juni 2020

Publicatie CORR: Hoge kans op revisie van patellofemorale knieprothesen op korte termijn: analyse van acht grote orthopedische implantatenregisters

In juni 2020 publiceerde CORR het artikel Short-term Revision Risk of Patellofemoral Arthroplasty Is High: An Analysis from Eight Large Arthroplasty Registries online.

Het onderzoek is een internationale samenwerking, uitgevoerd met onder andere LROI-data door Peter Lewis, Francois Tudor, Michelle Lorimer, John McKie, Eric Bohm, Otto Robertsson, Keijo Makela, Jaason Haapakoski, Ove Furnes, Christoffer Johannessen, Rob Nelissen, Liza van Steenbergen, Donald Fithian en Heather Prentice. Zij concluderen dat de kans op revisie van een patellofemorale knieprothese (PFK) in alle registers meer dan drie maal zo hoog was als de kans op revisie van een totale knieprothese in dezelfde periode. 
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.