17 januari 2018

Dashboard datakwaliteit

Binnenkort gaat de uitvraag van kwaliteitsindicatoren door Zorgverzekeraars Nederland weer van start. Sinds een aantal jaar komt een deel van de indicatoren rechtstreeks uit de LROI. Het is daarom van groot belang dat de datakwaliteit van de gegevens in de LROI op orde is. Om dit zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken, is er een dashboard datakwaliteit voor de heup- en knie-ingrepen ontwikkeld. U kunt hierin dagelijks volgen hoe de datakwaliteit van uw registratie ervoor staat. Met name de overall volledigheid is voor de uitvraag van de kwaliteitsindicatoren van belang. U vindt dit onder het tabblad Overall volledig. Als u in een figuur of tabel dubbelklikt op het onderdeel waarin u geïnteresseerd bent, krijgt u een overzicht van deze gegevens op ingreepniveau.

Voor toegang tot het LROI dashboard heeft u een LROI account nodig. U kunt een LROI account aanvragen op de website. Meer informatie over het aanleveren van indicatoren en de indicatorensets heup en knie 2018 vindt u eveneens op de website.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het LROI-dashboard? Neem dan gerust contact op met het LROI-bureau via 073-7003420 of lroi@orthopeden.org
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.