Registreren

De patiënt- en operatiegegevens die de orthopedische instellingen registreren zijn die van heup-, knie-, enkel-, schouder-, elleboog-, pols-, vinger- en duimprothesen. Daarnaast registreren zij de PROMs heup, knie en schouder in de LROI.

In het LROI-portaal kunt u de data invoeren, terugzoeken (voor analyses), het LROI-dashboard raadplegen en data uploaden.

Data invoeren

Als u data wilt invoeren, heeft u een LROI-account nodig. Deze kunt u aanvragen bij de LROI. Het invoeren van gegevens in de LROI kan via Internet Explorer (vanaf IE 10), Chrome en Firefox. Alle informatie over het invoeren van data vindt u in de Handleiding data-invoer LROI

Dashboard

Via het LROI-dashboard kunt u de gegevens zien van de implantaten die uw ziekenhuis invoerde. U kunt uw gegevens vergelijken met de gegevens van de overige zorgaanbieders in Nederland. In sommige rapporten kunt u ook individuele patiëntgegevens terugvinden, als u hiervoor de rechten heeft. U kunt in het dashboard alleen uw gegevens bekijken en nooit gegevens veranderen of verwijderen.
Alle informatie over het LROI dashboard vindt u in de Handleiding LROI Dashboard.

PROMs-portaal
De PROMs gegevens verzamelen we via het PROMs-portaal. In dit portaal kunt u digitale vragenlijsten bij uw patiënt afnemen, of de papieren vragenlijsten handmatig invoeren. Meer informatie over het aanleveren van PROMs-portaal vindt u op de pagina PROMs.
Data upload en databroker
Het is mogelijk om data vanuit het ziekenhuis informatie systeem (ZIS) naar de LROI te sturen. Voor deze optie is een zogenaamde databroker ontwikkeld; deze vertaalt de gegevens van 'ZIS-taal' naar 'LROI-taal'. Hierdoor komen de gegevens correct in de LROI. 
Vragen over registratie
De meest voorkomende vragen over registratie hebben we voor u op een rijtje gezet op een aparte pagina
Er is geen cursus om de gegevens in de LROI in te voeren, maar we geven graag advies. Heeft u vragen of suggesties, neem dan contact met ons op via lroi@orthopeden.org.


Beschikbare downloads


Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.