Indicatoren aanleveren

Op de transparantiekalender van Zorginstituut Nederland staan enkele kwaliteitsindicatoren die betrekking hebben op LROI-data. Om het voor de zorgaanbieders zo gemakkelijk mogelijk te maken, leveren we deze kwaliteitsindicatoren direct aan vanuit de LROI. De zorgaanbieders moeten de indicatoren echter nog wel accorderen.

U vindt de kwaliteitsindicatoren van verslagjaar 2017 in het LROI portaal. Hier staat een pdf-document met alle indicatoren zoals deze vanuit de LROI worden aangeleverd. In februari 2019 kunt u hier ook de indicatoren van verslagjaar 2018 vinden.

Voorwaarden leden NFU en NVZ

De NVZ en NFU kiezen ervoor om de aanlevering van kwaliteitsindicatoren centraal te regelen in het OmniQ-portaal. Ook de heup en knie-indicatoren worden via OmniQ aangeleverd. Indicatoren die we direct uit de LROI kunnen halen, worden overgenomen in OmniQ. De planning voor de indicatorenaanlevering 2019 is nog niet bekend. In december 2018 kunnen wij u hier meer over vertellen.

Wij adviseren u om alle LROI-gegevens over registratiejaar 2018 voor 30 maart 2019 in te voeren. Wilt u een batch-upload van uw gegevens doen (PROMs of ingrepen) dan verzoeken wij u deze upload voor 1 februari 2019 te realiseren. Dit geeft voldoende tijd om eventuele onvolkomenheden in de data tijdig op te lossen.

Voorwaarden leden ZKN

ZKN kiest ervoor om de aanlevering van kwaliteitsindicatoren centraal te regelen in het DESAN-portaal. Ook de heup en knie-indicatoren worden via DESAN aangeleverd. Indicatoren die we direct uit de LROI kunnen halen, worden opgenomen in DESAN. De planning voor de indicatorenaanlevering 2019 is nog niet bekend. In december 2018 kunnen wij u hier meer over vertellen.

Wij adviseren u om alle LROI-gegevens over registratiejaar 2018 voor 14 maart 2019 in te voeren. Wilt u een batch-upload van uw gegevens doen (PROMs of ingrepen) dan verzoeken wij u deze upload voor 1 februari 2019 te realiseren. Dit geeft voldoende tijd om eventuele onvolkomenheden in de data tijdig op te lossen.

Indicatorensets heup en knie
Hier vindt u de indicatorensets voor heup- en knieprothesen voor verslagjaar 2018:


Beschikbare downloads


Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.