Indicatoren aanleveren

Op de transparantiekalender van Zorginstituut Nederland staan enkele kwaliteitsindicatoren die betrekking hebben op LROI-data. Om het voor de zorgaanbieders zo gemakkelijk mogelijk te maken, leveren we deze kwaliteitsindicatoren direct aan vanuit de LROI. De zorgaanbieders moeten de indicatoren echter nog wel accorderen. 

U vindt de kwaliteitsindicatoren in het LROI portaal. Hier staat een pdf-document met alle indicatoren zoals deze vanuit de LROI worden aangeleverd.  

Voorwaarden leden NFU en NVZ

De NVZ en NFU kiezen ervoor om de aanlevering van kwaliteitsindicatoren centraal te regelen in het OmniQ portaal. Ook de heup en knie-indicatoren worden via OmniQ aangeleverd. Indicatoren die je direct uit de LROI kunt halen, worden opgenomen in OmniQ. De planning voor de indicatorenaanlevering 2018 volgt eind 2017. 

Voorwaarden leden ZKN

ZKN kiest ervoor om de aanlevering van kwaliteitsindicatoren centraal te regelen in het DESAN portaal. Ook de heup en knie-indicatoren worden via DESAN aangeleverd. Indicatoren die we direct uit de LROI kunnen halen, worden opgenomen in DESAN. De planning voor het aanleveren van indicatoren 2018 volgt eind 2017

Indicatorensets heup en knie
Hier vindt u de indicatorenset voor heup- en knieprothesen voor 2017:


Beschikbare downloads


Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.